• 研线APP
  • 微信
  • QQ
当前的位置: 四六级 > 六级 > 2018年12月英语六级真题仔细阅读答案
2018年12月英语六级真题仔细阅读答案
来源:社科赛斯考研网 | 2019-03-28 15:43:06
人浏览
  面对英语六级考试,同学们准备的如何?英语六级真题要准备刷起来了!为了提高刷题质量,社科赛斯考研网小编为同学们整理了2018年12月英语六级真题仔细阅读答案。
 
  第一篇:孩子幼年的注意力问题对于自身未来发展的影响
 
  46. What is the focus of the new study from Duke University?
 
  答案 B- The predictors of children' s academic success
 
  47. How did the researchers ensure that their findings are valid?
 
  答案 A-By attaching equal importance to all possible variables examined
 
  48. What do we learn from the findings of the duke study?
 
  答案 b-There are more children with attention difficulties than previouslythought.
 
  49. What does the Duke study find about children better accepted by peers?
 
  答案:A- They do better academically.
 
  50. What can we conclude from the Duke study?
 
  答案:C一 Social skills are playing a key role in children' s development
 
  第二篇¨智能手机对于心理学研究的影响
 
  51. What does the author say about the negative impact of smartphones?
 
  答案 C-It is not so obvious but has caused some concern
 
  52. What is considered a less obvious advantage of smartphone technology
 
  答案: D--It greatly improves research on human behavio
 
  53. What characterizes traditional psychological research?
 
  答案:B- it relies on lab observations and participants’ reports.
 
  54. How will future psychological studies benefit individuals?
 
  答案: A-By helping them pin down their unusual behaviors
 
  55. What do we learn about current psychological studies?
 
  答案 B- They are increasingly focused on real life situations
 
  以上就是小编整理的“2018年12月英语六级真题仔细阅读答案”内容,希望对备考英语六级的同学们有所帮助,更多英语六级真题答案,点击社科赛斯考研网

注:微信扫码关注“ 研线网 ”公众号,更多考研资讯你先看

关键词阅读
猜你喜欢的课程
考试日历
考生关注
考研题库
  • 英语题库
  • 政治题库
  • 数学题库
  • 专业课题库
备考指导
  • 考研英语
  • 考研政治
  • 考研数学
  • 联考综合
报考信息
  • 动态
  • 报考
  • 招简
  • 大纲
  • 分数
  • 复试
快速查询
研线公众号
微博二维码
咨询电话

400-010-9168

在线客服 点击咨询

投诉建议: 400-010-9168